• Handmade with love
 • Bij bestelling vanaf €25,- gratis cadeautje
 • Gratis verzenden vanaf €75,-
 • verzenden & betalen

  Verzenden en betalen

  Verzendkosten
  Ons bestelsysteem berekent automatisch de verzendkosten van jouw bestelling. Dit is altijd een pakket met track en tracé code die u later ook toegestuurd krijgt wanneer het pakket verzonden is. 

  Tijdens het bestelproces zie je de kosten in het winkelmandje staan. Bij een bestelling boven de € 75,-  (binnen Nederland) zijn de verzendkosten gratis. Ook daarvoor hoef je niets te doen. het systeem geeft dat vanzelf aan.

  Levertijd
  We werken hard om je bestelling binnen 1 week na bestelling te versturen. Soms duurt dat wat langer. Elk product wordt door onszelf bedrukt en dat vraagt met name bij het ontwerpen van speciale opdrachten wat extra tijd. Duurt het langer dan 1,5 werkdagen, dan zullen we u daar over inlichten.

  Je ontvangt standaard een verzendbevestiging (track & tracé)  wanneer je bestelling is verzonden.
  We proberen de bestelling zorgvuldig in te pakken om beschadigingen tijdens het verzenden te voorkomen. Mochten er toch beschadigingen zijn, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.  Dat kan via info@little-owls.nl

  Inpakservice
  Heb je wat te vieren en wil je het pakket extra feestelijk laten inpakken, dan kun je dat bij het bestelproces in de notities aangeven. Hierbij gebruiken wij natuurlijk inpak papier met uiltjes 😉

  Betalen
  We maken het je zo makkelijk mogelijk. Je kunt je bestelling betalen via iDEAL, overboeking.

  We proberen de website constant up-to-date te houden maar soms is dat niet mogelijk, mocht er iets uitverkocht zijn dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.